Lyhyt tyollistymisraportti

Vaikuttaa silta, etten tule olemaan totaalisen tyottomana kevataikaa. Nailla nakymin toimin TKK:n informaatioverkostojen filosofiankurssin assistenttina neljannessa periodissa. Professorina on Pentti Maattanen. Kortistouhka on siis askelta kauempana kaltaiselleni vastavalmistuneelle teekkarille.

Vastavalmistuneella viittaan siihen, etta diplomi-insinooriyteni on enaa yhden tentin takana. Perjantaina, kun kavelen tenttisalista ulos olen urakkani TKK:lla suorittanut. Vain papereiden jattaminen sisaan ja kakkukahvit ovat jaljella sen jalkeen.

Enempaan raportointiin ei ole aikaa. Tenttiviikko paahtaa kuumana varsinkin esseiden kirjoittamisen osalta ja siksi oleilen nyt kolmen jalkeen yolla viela taalla tietokoneluokassa kirjoittamassa. Perjantaina, lukukauden ja teekkariurani viimeisen tentin jalkeen saatan juhlia. Onneksi muutama muukin henkilo on jo ilmoittanut halukkuutensa perjantai-illan juhlintaan.

Yksi kommentti

  1. markus

    Hee hee, onneksi olkoon vaan. Tästä eteenpäin sua pitää alkaa puhuttelemaan nimellä dipl. ins. Martela, sen sijaan että nimittelis sua vaan tuttavallisesti Frankiksi.

    Tykkää

  2. Franq

    Ei tietenkaan. Mutta opetusministerion erikoispaatoksella kuka tahansa opetusvirkailija, jonka assistenttina toimin saa tassa toimenkuvassaan nimittaa itseaan professoriksi.

    Tykkää

Jätä kommentti