2 comments

 1. Anni Kivirinta

  Lupapyyntö: linkittäminen oppimateriaalista

  Hei!

  Lähestyn teitä Tabletkoulusta. Kysyisin lupaa linkittää Tabletkoulun psykologian oppimateriaalista sivullenne artikkeliin:

  https://frankmartela.fi/2014/01/tahdonvoiman-12-tyokalua-infograafi-2/

  Tässä hiukan tietoa Tabletkoulusta: Tabletkoulu on digitaalisia oppimateriaaleja tuottava yritys. Rakennamme ja myymme uudenlaista sähköistä toimintaympäristöä ja oppimateriaaleja alakoulusta lukioon. Tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuuksia oppia myös tiedonhaun, tiedon käsittelyn ja kriittisen ajattelun taitoja. Siksi oppimateriaaleissamme ja sisällöissämme linkitetään ajoittain eri nettisivustoille.

  Oppimateriaalit ja harjoitukset (yleensä yli 100 / kurssi) ovat kirjailijoidemme tuottamia, mutta joissakin tapauksissa niissä ohjeistaan opiskelijaa hakemaan tietoa jostakin tietystä lähteestä. Sisältömme ovat suljetussa oppimisympäristössä, ja niihin pääsevät vain opettajat ja materiaalit hankkineet oppilaat.

  Saisimmeko luvan linkittää oppimateriaalistamme sivuillanne olevaan artikkeliin? Entä miten jatkossa suhtaudutte linkityksiin nettisivuillenne? Haluaisitteko, että kysymme aina erikseen lupaa, vai voisimmeko saada ns. yleisluvan nettisivuillenne linkittämiseen? Mainitsemme lähteen aina asianmukaisesti hyperlinkin yhteydessä.

  Kiitos jo etukäteen avusta!

  Ystävällisin terveisin

  Anni Kivirinta

  Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Itsensä johtaminen ja valmentaminen – PSYKOLOGIAA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s